pieni kuolema

Runoilija d23ee6931bffffcc070c1ccfb70b684e

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.2.2019
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
ehkäpä vielä viimeinen elokuun yö
kuin laupea hyväily joka juoksuttaa väreitä ihollani

Vielä viimeinen lempeä tuoksu
- kuuman asvaltin ja makeiden orkideojen

Kunnes havahdun
kasvot painettuna vasten öljysoraa

ja ruumiini tuska on vain merkki siitä että
   Kaikki jatkuu taas

 
Selite: 
Who says love has to be soft
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja dramaattista, elämässä on paljon eri sävyjä <3 
Säväyttävä, monia mielikuvia nostattava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot