Taivaassa

Runoilija -angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä ikuinen kesä oli
missä vihreä huntu peitti maan
missä sininen verho koristeli taivasta
siellä onnelliset asua saa.

Ei huolta, ei pelkoa
kun palmupuut kumartuivat yllemme
ja hiekka peitti jalkamme
sai auringossa kokopäivän pestä hiuksiaan.

Missä toiveet toteutui
missä haaveet ei jääneet haaveiksi
missä rakkaus oli ikuista
ja rauha yllemme kietoutui.

Oli enkelit turvanamme
näimme pois menneet ystävämme
ja vainajista tuli kavereita
lupasin, ei mikään meitä enää erota.

Saimme suojella läheisiämme
katsella pilven reunalla
miten lapsi kasteli kukkia
nauroi heleää nauruaan.

Ei huolta, ei huolen häivää
minulla kaikki hyvin on
kun nään sut vieläkin
on onni ikuisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
-angel Hetken vain 9.11.2006 0 Runo
-angel Sinä 9.11.2006 0 Runo
-angel Unelma 9.11.2006 0 Runo
-angel Ratakadun nuori #3 2.9.2006 1 Runo
-angel Ratakadun nuori #2 29.6.2006 2 Runo
-angel Ratakadun nuori 26.6.2006 0 Runo
-angel Nimetön 18.3.2006 0 Runo
-angel Valo 18.3.2006 0 Runo
-angel Taivaassa 18.3.2006 0 Runo
-angel Kesä 16.3.2006 1 Runo