Nimetön

Runoilija -angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei meihin muiden kädet pääse tarttumaan
ei meihin muiden sanat pääse vaikuttamaan
ei meihin toisten viha pääse purkautumaan
ei meitä kukaan pääse satuttamaan .

Tiedät, sinuun luotan
tiedän, minuun luotat
se auttaa ei tarvi sanoja
ei muuta kuin eleitä
silti ymmärrät.

Ja silti etäännymme
silti päästämme toisemme pois
ja annamme muiden vaikuttaa
purkaa vihansa meihin
satuttaa sanoillansa
tarttumaan käsillänsä.

Siitä syyttää saamme ketä
vain itseämme
ei kestänyt ystävyys
ei kestänyt rakkaus.

Selite: 
Rakkaus ja viha on käsikädes, ku murha joka hymyilee kuolemalle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
-angel Hetken vain 9.11.2006 0 Runo
-angel Sinä 9.11.2006 0 Runo
-angel Unelma 9.11.2006 0 Runo
-angel Ratakadun nuori #3 2.9.2006 1 Runo
-angel Ratakadun nuori #2 29.6.2006 2 Runo
-angel Ratakadun nuori 26.6.2006 0 Runo
-angel Nimetön 18.3.2006 0 Runo
-angel Valo 18.3.2006 0 Runo
-angel Taivaassa 18.3.2006 0 Runo
-angel Kesä 16.3.2006 1 Runo