En uskalla

Runoilija a28dc765d2c6bf43403297b5199259c3

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 14.1.2019
Viimeksi paikalla: 25.1.2019 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 


    ​En uskalla 


Taas ilta koittaa 
voinko enään rakastaa? 
Haluaisin sun kanssa siitä puhua.
En vain uskalla.
En uskalla...

Aamulla et sanonut huomenta
illalla et sanonut hyvää yötä. 
Ehkä puhun huomenna
ehkä en aio päätä seinään lyödä.

Rakkautta vai eikö 
minulle selviäisikö?
Hiljaa aion pysyä
vai pitäisikö kysyä?

En vain uskalla.
En uskalla...

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa uskaltaa. Ehkä toisella ollut vain huono päivä.
Ei silloin aina jaksa hempeillä :) 
 
Herkkä ja rehellinen runosi <3
 

Käyttäjän kaikki runot