omatunto

Runoilija kivarhi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kivarhi, koska kaverini risti minut siksi.
 

Se jyskyttää päässä kuin migreeni.
Se huutaa tärykalvot puhki.
Se kyllä kertoo, jos joku asia menee väärin.
Se ei jätä rauhaan. Se valvoo nukkuessaankin.
Se tekee ihmisestä hullun.

Sitä kutsutaan omatunnoksi.

Selite: 
jokainenhan tietää miltä tuntuu kun omatunto kolkuttaa rajusti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain tietyllä lailla hauskasti "ristiriitaista" sävyä. Pidän tästä. OPmatunto tosiaan välillä tekee hulluksi =D Hieno runo on =)

hulluks tosiaan

 

Käyttäjän kaikki runot