pois

Runoilija kivarhi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kivarhi, koska kaverini risti minut siksi.
 

Muodosta sanat paperille.
Vahvista tussilla.
Käytä vielä alleviivauskynää. Mieluiten vihreää.
Luo katse valokuvaan. Muistoja. Pyyhi ne mielestäsi.
Älä pyydä anteeksi keltään. Vihaa jokaista.
Sulje silmät. Se on nyt ohi.

Selite: 
se on angstia
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen sana on kohdallaan!

 

Käyttäjän kaikki runot