koska en ole kenenkään

Runoilija kivarhi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kivarhi, koska kaverini risti minut siksi.
 

Voit pitää mua vangita.
Voit mut sänkyysi kahlia.
Voit raapia mun selkää, suudella niskaa.
Voit jättää kaulaan merkin.
Juo mut vaikka kauniiksi.
Kutsu mua omaksesi.

Mä en silti ole sun. Mä en ole kenenkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot