Fanitusta

Runoilija Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 8.5.2020 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen haaveilija ja taiteilija musiikin ja tanssin alalla.
 

Olit ylempänä, valoissa, lavalla
Olit kauempana, päässäni, videolla

Katsoin pitkään, koska uskalsin
En puhunut, koska jänistin

Olet alempana, pimeässä, lähellä
Olet lähempänä, sylissä, vierellä

Silmäsi, suusi, nenäsi
Kaikki minun, koska sinä uskalsit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänmielen sain kauniista runostasi. Kiitos siitä =D

Iloisen laulun kirjoitit. Kiitos.

"Kaikki minun, koska sinä uskalsit" Ihana, omanlaisensa rakkaudentunnustus tuo viimeinen rivi!

 

Käyttäjän kaikki runot