Vaikka

Runoilija Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 8.5.2020 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen haaveilija ja taiteilija musiikin ja tanssin alalla.
 

Annoit myrskylle nimeni
vaikka olin oma kultasi

Huusit minulle
vaikka lauloin sinulle

Iskit kuvamme palasiksi
vaikka olin sen tarkoittanut kauniiksi

Käänsit minulle selän nukkuessa
vaikka halusin olla kainalossa

Anna minun lähteä
Koska en ole enää varma
rakastanko sinua

Ole sinä vahva
Sillä uskon
että vielä ymmärrät minua

Tulevaisuutemme kadonnut
vaikka olin sen selväksi suunnitellut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä kyllä..ennakointi on sellasta arpa peliä että

joskus se menee näin, surullista mutta totta. loistava runo, pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot