Juntin runo naiselle

Runoilija Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2011
Viimeksi paikalla: 8.5.2020 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen haaveilija ja taiteilija musiikin ja tanssin alalla.
 

Puhut hassusti
Ymmärrän
vaikkei minulla olekaan sanakirjaa

Selkäsi kaari
Oli kaunis
kun yöllä katsoin sinua

Hampaasi
Niihinkö
ensimmäisenä rakastuin?

Jalkasi
Ovat pienet
pysytkö niillä pystyssä?

Kasvosi
Joita suutelen...
Ja vääntelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valokuvien lailla, pala palalta kuvaat häntä. Ja joka rivillä on sitä lämmintä tunnetta, sitä parasta.

Ihanan hellä.

Hauskasti väännetty, rakkaudesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot