Helpotus(ko)?

Runoilija devotion

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Synkkä kivi vierähti sydämeltäsi,
mutta tippui suoraan varpaillesi murskaten kykysi mennä eteenpäin vapaasti.

Selite: 
Joo tämmöinen sitten.. Ajatus tuli kun mietin omaa vapaudentunnettani, joskus sekin pettää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen itse vähän laiska lukemaan muiden runoja - johtuu ehkä siitä, että ne ovat tylsiä, tai en tajua niitä, mutta sinun runosi jaksoin lukea kaikki (okei, vaikka niitä olikin vain viisi). Mutta minulle tuli sellainen hieno tunne, että näistä minä ymmärsin jotain, nämä osuivat minuun. :)
Sinä menit suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot