Mitä jos?

Runoilija devotion

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vain tietäisin mihin pyrit
Jos vain osaisin toimia
Jos vain tietäisin mikä on väärin
Jos vain osaisin olla minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tuntuu tollaselle.. Kiva runo

 

Käyttäjän kaikki runot