Älä luule

Runoilija devotion

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulla olevansa kaunis
mutta erehtyä pahemman kerran

Luulla olevansa kokoa 36
mutta rikkoa kaupan vaatteet

Luulla jaksavansa juosta cooperin
mutta läkähtyä alkumetreille

Luulla maailman olevan reilu
mutta kohdata todellisuus kuin särkyvä lasi

Luulla ihmisten hyljeksivän sinua
- ja olla oikeassa.

Ainakin luulla niin.

Selite: 
joskus et vain ole oikeassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

liian suuret luulot.
Pidin.
Tai ainakin luulin niin.

liian suuret luulot.
Pidin.
Tai ainakin luulin niin.

hieno.pidin pidin.

Tämä on surullisen kaunis, raaka, mutta niin todellinen. Pidän kovasti.

liian suuret luulot.
Pidin.
Tai ainakin luulin niin.

liian suuret luulot.
Pidin.
Tai ainakin luulin niin.

hieno.pidin pidin.

Tämä on surullisen kaunis, raaka, mutta niin todellinen. Pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot