yöllä

Runoilija Aikku

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.11.2018
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 16:40

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
yöllä lennän mustarastaalla
mustaanharmaalla hattaralla 
näen maailman väreissä
harmaan takana kuvittelemalla
antaudun universumin
värikkäinä soljuviin pyörteisiin
tuuliin joiden keskellä
voin ihmetellä huolettomana

ihmetellä kuinka kaikkien nukkuessa
ei kukaan voi satuttaa
hetken voin kuvitella 
täällä ei tapella
täällä ei ole myrkkykaasuja 
ei pulloihin tukehtuneita lintuja
vain valoa tummuuden poistuttua
kimaltavan puhdasta ilmaa

kunnes salama herättä
takaisin maahan
kaikki on taas ennallaan 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi vei kauas pois toiveeseen, unelmaan ja palautti takaisin arkeen. Pidin. Kiitos runoilijalle!
Matkasi on turvallista. Todellista. ON jäänyt turha pois ja uskon runossai näkyy rakkauden jälki. Mahdollisuus jota ihminen ei ole käyttänyt.  
Upeasti sanailit jouluaattona, kyllä silloinkin voi ajatella muutakin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot