Pieninä kristalleina

Runoilija Aikku

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.11.2018
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 16:40

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Minä valitsen rakkauden 
Minä valitsen kiitollisuuden
Hoen itselleni aamulla 
Kun herään korjaamaan
Rikkomiani laseja
Yksi sirpale kerrallaan 
Hieman eheämmäksi 

Olen yksi miljoonista korjaajista
Miljardeista murskaajista
Vihdoin
Näen lasinsirut pieninä kristalleina
Useina haavoitettuina
Rakastan niistä jokaista
Vaikka ne vihaisivat minua
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä pureutuu pinnan alle. Kiitos runoilijalle mielenkuvista!
Valitaan rakkaus.
Kiitollisuus.
Aina niistä on apua,
sillä katkeroituminen yms on tuhon tie.
Upeasti ajateltu, tällainen elämänasenne kannattaa olla muuallakin <3
 

Käyttäjän kaikki runot