Haikailu

Runoilija Frodo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni niin, että illalla on enemmän kiitettävää kuin anteeksi pyydettävää.
 

En tiedä mitä kaipaan sinussa.
En edes enään tunne sinua.
Mutta aina kun näen sinut,
aloitan haaveilun siitä millaista meillä yhdessä olisi.

Tuntuu pahalta nämä ajatukset.
Sinulla on toinen.
Olet onnellinen.

En ymmärrä itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan kuin minä. mä olen suorastaan sanaton. suosikkeihin...

tuttua.. liiankin tuttua, ja oot sen tunteen sanoiksi saannu puettua! upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Frodo Tärkein 23.2.2011 2 Runo
Frodo Ensimmmäinen 6.2.2011 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 0 Runo
Frodo Haikailu 2 8.12.2010 1 Runo
Frodo Haikailu 8.12.2010 2 Runo
Frodo Kahdelle rakkaalle 2.11.2010 3 Runo
Frodo Laulu Tia 2.11.2010 1 Runo
Frodo Annen laulu 7.9.2010 1 Runo