Ystävä

Runoilija Frodo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni niin, että illalla on enemmän kiitettävää kuin anteeksi pyydettävää.
 

Aina sillon kun on vaikeaa tieto helpottaa.
Tieto siitä, että voin soittaa sinulle.
Tieto siitä, että voin tulla käymään luonasi.
Usein sen teenkin silloin,
kun surua ja murhetta on.

Sinun läsnäolosi nostaa minut taas jaloilleni.

Pelkkä ajatus sinun olemassa olostasi rauhoittaa.

Aina silloin kun on iloa sydämessä tieto helpottaa.
Tieto siitä, että voin soittaa sinulle.
Tieto siitä, että voin tulla käymään luonasi.
Usein sen teenkin silloin,
kun onnea ja iloa on.

Kanssasi voin jakaa elämän suuret tunteet.
Tiedän, että et paina minua alas,
et ole ilkeä minulle, etkä kadehdi minua.
Tiedän, että tuet minua, rohkaiset minua,
iloitset kanssani ilman taka-ajatuksia.

Tällä hetkellä olen iloinen,
sillä sinä olet matkalla takaisin.
Takaisin sinne,
mihin minäkin voin aina tulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Frodo Tärkein 23.2.2011 2 Runo
Frodo Ensimmmäinen 6.2.2011 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 0 Runo
Frodo Haikailu 2 8.12.2010 1 Runo
Frodo Haikailu 8.12.2010 2 Runo
Frodo Kahdelle rakkaalle 2.11.2010 3 Runo
Frodo Laulu Tia 2.11.2010 1 Runo
Frodo Annen laulu 7.9.2010 1 Runo