Laulu Tia

Runoilija Frodo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän elämäni niin, että illalla on enemmän kiitettävää kuin anteeksi pyydettävää.
 

Olit virheetön vierelleni,
sopiva syliini,
kelpo kainalooni.
Kuin kylkiluustani veistetty,
tarkoitettu minulle,
vain minulle.

Fyysisesti täydellisesti sopiva.
Ollut ei asentoa, jossa emme olisi olleet,
sekä luontevia että miellyttäviä.

Tiesin meidän olevan mies ja nainen,
niin kuin raamatussa on tarkoitettu.
Meillä oli hauskaa kahden vaan,
ei haluttu muita ympärillemme.
Toisistamme saimme kaiken.
Se oli naivia puhdasta rakkautta.

Kulunut sanonta on soinut korvissani.
Kasvoimme erilleen.
Olin nuori tietämätön,
en osannut, en kyennyt.
Nyt tiedän sen,
koska olen vanha.

Näillä tiedoilla,
jos saisin elää ajan uudelleen.
En muuttaisi mitään,
sillä sinä olet onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, jossa on opetus..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Frodo Tärkein 23.2.2011 2 Runo
Frodo Ensimmmäinen 6.2.2011 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 2 Runo
Frodo Ystävä 22.12.2010 0 Runo
Frodo Haikailu 2 8.12.2010 1 Runo
Frodo Haikailu 8.12.2010 2 Runo
Frodo Kahdelle rakkaalle 2.11.2010 3 Runo
Frodo Laulu Tia 2.11.2010 1 Runo
Frodo Annen laulu 7.9.2010 1 Runo