Kaipauksesta

Runoilija jaarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiukan häiriintynyt helsinkiläishenkilöitymä.
 

Niinä hetkinä kun ummistit silmäsi
Ja uinuit
Muistosi letitti sydämeni nyöreistä
Palmikkoja
Jättäen yhtäkään kolkkaa nykäisemättä

Karheilla sormillaan unieni kuvat
Sinusta hiersivät
Kammiotteni nurkkia
Ja kaikissa sekunneissa, jotka
Rauhallinen hengityksesi minulta riisti
Kumisi ikiaikainen tyhjyys

Sillä sinun orvasketesi ei unesi aikana
Taittanut valoa samalla tavalla
Saanut huonetta täyttymään lämmöllä
Vaan sydämeni kaipauksella
Hetkiin, jolloin katseesi
Kutitti poskipäitäni
Ja hymysi nurkkauksissa
Asui tunteilleni peili

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän kovasti kielikuvistasi ja runosi intensiteetistä. Hieno!

hienosti kirjoitettu runo, pidän!

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jaarli Eternal 15.6.2014 0 Runo
jaarli In Dreams 11.11.2013 0 Runo
jaarli Kadotetuille 18.2.2011 0 Runo
jaarli Kaipauksesta 18.2.2011 3 Runo
jaarli Lepo 3.2.2011 0 Runo
jaarli Rakkaudessa Nukkuneelle 1.4.2010 0 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 16.12.2009 4 Runo