In Dreams

Runoilija jaarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiukan häiriintynyt helsinkiläishenkilöitymä.
 

In the dreams I never had
The things I never did
Came to life

For what I never smelled, tasted, felt
Or laid my fingers on
My mind conjured up a meaning
A feeling

If it were the real scent of cinnamon
Or the taste of rosemary I cared not
Or how the warmth of flesh, the weight of it
Felt upon my own

In my dreams, in my dreams
My minds visions of the things I'd never feel
Became a piece of reality

In those dreams I never dreamed
I was free, oh
So free
To be me

Selite: 
Yritys saada runosuonta auki pitkästä aikaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jaarli Eternal 15.6.2014 0 Runo
jaarli In Dreams 11.11.2013 0 Runo
jaarli Kadotetuille 18.2.2011 0 Runo
jaarli Kaipauksesta 18.2.2011 3 Runo
jaarli Lepo 3.2.2011 0 Runo
jaarli Rakkaudessa Nukkuneelle 1.4.2010 0 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 9.3.2010 1 Runo
jaarli Nimetön 16.12.2009 4 Runo