Elämän synty

Runoilija castanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2018
Viimeksi paikalla: 8.7.2019 14:25

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.9.1989

Tuhansien liekkien välissä, ristiriitaisessa maailmassa, yhtä oikeaa totuutta etsimättä. 

Sanat ja kirjoittaminen on rakkaus,
ja jokainen risteys on umpikuja,
jollei valitse suuntaansa.

~

And the rain comes down
And makes a fool out of us
We wet our lips
And murder the raindrops
Oh but we don't hear it coming
We don't hear it coming
But the cats and the birds do
So what does that say about us?


Babybird
 


Tyhjyydessä sykkivä siemen lähetti äänen äärettömyyteen

Ikuisuuden odotti kaikua vastaamaan

Aika kiersi ympyrän

Ääni äärettömyydessä kohtasi sykkivän siemenen

Tyhjyydessä sykkivä siemen vapautti kaiun äärettömyyteen

Pian äärettömyydessä eli ääni ja kaiku ja kaiun kaiku 
 
Aika kiersi ympyröitään

Ääni ja kaiku ja kaiun kaiku vahvistivat toisiaan

Syntyi värinää tyhjyydessä

Värinä voimistui

Ja voimistui

Värinä halkaisi sykkivän siemenen

Tyhjyydessä kaksi sykkivää siementä lähetti äänen äärettömyyteen

Aika kiersi ympyrää

Värisevässä tyhjyydessä miljoona sykkivää siementä lähetti ääniä äärettömyyteen

Tyhjyys synnytti itsensä tyhjäksi

Tyhjä tyhjyys oli täynnä sykkiviä siemeniä

Elämä oli syntynyt
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upealla tavalla kerrottu elämän synnystä. Vertauskuvallista ja totta <3
Ihana saada tuon kaltaista palautetta, kiitän kovasti! <3
On kyllä hieno!
Alussa ajattelin; hetkinen - mutta sitten,
sitten lukiessani eteenpäin,
ihastuin ikihyväksi, luin siis monesti, nauttien.
Jes, valtavan kiva kuulla, että alun hämmennyksen jälkeen sinulle aukeni tästä jotain mihin tarttua. Kiitos ajatuksesi jakamisesta minun kanssani! 
Tätä piti lukea uudestaan ja uudestaan ja se sai todella ajattelemaan elämän syntyä ja äärettömyyttä - ja ajatus jatkaa kulkuaan... Tämä kirjaimellisesti sai käteni sykkimään. Elämä sykkii kaikkialla, kiitos siitä. Ja tästä runosta.
Vau, onpa hienoa kuultavaa, mitä kaikkea runo voi saada aikaan. Kiitos, että olet lukenut ja jäit vielä jättämään ajatuksesikin jälkeesi. 
 

Käyttäjän kaikki runot