Nimetön

Runoilija Kryshtine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 8:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä yritän ymmärtää.
Yritän tajuta.
Mahduttaa tämän ajatuksen sieluuni, sydämeeni.
Silti vieläkin toivon,
kaipaan,
odotan.
En ole vielä edes itkenyt.
Kyllä ne kyyneleetkin tulevat, jonain päivänä.
Täysin turta olen.
Pää jotenkin oivaltaa,
sydän vaan ei suostu lopettamaan
lyömistään sinulle.
Ei minusta taida olla kilpailemaan sydämestäsi.
Heikko olen.
Nyt jo hajalla.
Kipuilee joka kohta ruumiissani,
ihokin muistaa vielä.
Mihin nyt kuljen?
Vielä äsken kuljin luoksesi,
syliisi.
Sydämeesikin luulin kulkevani.
Itseni sinulle avasin.
Sinä vain taisit jo oman ovesi kiinni lyödä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kryshtine Nimetön 16.5.2015 2 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 1 Runo
Kryshtine Junassa 2004 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 20.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 20.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 16.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 15.10.2008 0 Runo