Nimetön

Runoilija Kryshtine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 8:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka askel painuu syvälle,
en vastarantaa nää.
Märkä hiekka tarttuu kädelle,
en jaksa enempää.

Valo jonka luulin löytäneen,
tielle osunutkaan ei.
Vain varjon jätti sydämeen,
toivon yksinäisen vei.

Eikö kukaan kuule huutoa,
miksen vastausta saa.
Tän kaiken voisin lopettaa,
jos joku käden ojentaa.

Ota mukaan valo valkea,
minut nosta veneeseen.
Joka tähden aion laskea,
niistä laulun vielä teen.

Ja mustan veden syvyyteen,
joka toiveen hukutan.
Vielä kyynelistä meren teen,
ja sen pohjaan sukellan..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kryshtine Nimetön 16.5.2015 2 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 29.10.2008 1 Runo
Kryshtine Junassa 2004 29.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 20.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 20.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 16.10.2008 0 Runo
Kryshtine Nimetön 15.10.2008 0 Runo