Olen jotain mitä en ole

Runoilija None

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen jo pitkään
yrittänyt olla se ihminen,
joka olin ennen sinua.
Vihdoin tajusin etten
voi palata entiseen,
en voi koota vanhaa minua.

En voi näillä kokemuksilla
uskoa kaikkien tarkoittavan hyvää,
sait minutkin tekemään kaiken sen,
joka tuottaa minulle pelkkää häpeää.

Valehtelin
Petin
Rakastin

Ja sitä ainoaa ihmistä, joka minusta välitti
en kai koskaan nää.
Ei hän uskoisi, vaikka pyytäisin anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava teksti, jota on helppo seurata. täyttää rivienvälejä omilla ajatuksilla ja tunteilla. hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot