Anteeksi

Runoilija None

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En halua rakastaa
jos silloin osaan vaan satuttaa.
Kahta miestä rakkainta,
En kai koskaan heitä enää kosketa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen.. jotenkin ymmärrän. voimia

 

Käyttäjän kaikki runot