Tuntematon minä

Runoilija None

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sängystäni löysin naisen,
joka kertoi kuka minä olen.

Kuka minä olen?

Vielä kun joku kertoisi
mitä minä tahdon.

Mitä minä ajattelen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runon minä on aika sekaisin

pidin

Karmean puistattavat sanat!

 

Käyttäjän kaikki runot