Kun ei ole pakko

Runoilija Petri35

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 13:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1968

Selittämällä ne ei parane./ Mutta/ jos kutsut minut selittämään/ niin/ selitän suut ja silmät täyteen,/ suudelmien välissä.
 

Kun ei tarvitse välittää
Liidän perhosen siivillä
Painaudun kinoksen kainaloon
Askellan räystäiden syöksyssä

Kun ei tarvitse välittää

Se sykähdys
Nytkäytti
Resonoin, parahdin se sykäytti
Täysin

Vaille, paitsi riittämätön
Riippumaton
Täytin, täysin

Sekottaudun sinuksi
Lomittaudun ainuisena syleilyysi
Siipiesi lyöntien poljentoon
Värähdyksiksi väleihin

Kun ei
Tarvitse
Ole pakko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oho mitä runoja täältä löysinkään! Mielettömän
hyviä..

 

Käyttäjän kaikki runot