Purkaus

Runoilija Petri35

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 13:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1968

Selittämällä ne ei parane./ Mutta/ jos kutsut minut selittämään/ niin/ selitän suut ja silmät täyteen,/ suudelmien välissä.
 

tärkeimmissä hetkissä
läheiset
reseptoreineen kaitsimassa
aktuaattoreitteni tuottamuksellisen tohotuksen purkausta

kykenisinpä myötäilemään aistimmillani
likeisten virtausten huojuntaa
huuliasi vasten suipentuvaa suutani

lantioilla virvatuli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sähkötekniikkamaisesta ritinästä luontaiseen eroottisuuteen. Ovela.

Että sellainen purkaus :)
Hyvää syntymäpäivää!

huh,ku kuumaa,pidin ja paljon :) Oikein paljon onnea!

Hyvää syntymäpäivää

Siinäpä purkausta kerrakseen..

Tykkäsin=)

 

Käyttäjän kaikki runot