Painottomuutta

Runoilija -Hani-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no matter what they say..
 

Hetki hiljaisuutta,
koskematon kohta.

Hiosta hipiääni,
hengitä hikeäni hiljaa.

Ota oikeutesi omistaa,
painudu pakaroitani päin,
valele valheilla.

Kunnes

pinnalle pyrkii
totinen totuus tulevasta.

Hetken hupi huomenna

kostautuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Paljon.

aika raju.. tykkään tästä.. "hetken hupi huomenna kostautuu" tuttua!:)

 

Käyttäjän kaikki runot