Lumi

Runoilija -Hani-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no matter what they say..
 

Jalkasi kuviot rikkovat pinnan.
Hiutaleet tiivistyvät,
kun höyry tippuu tähtiin.

Muistat huomisen, unohdat eilisen
ja hyväilet kashmiria kaulallasi.
Mitä lähemmäksi astut,
sitä kauemmaksi päädyt ihosta.

Millaista on pelätä omaa varjoaan,
iskeä tuhannella haarukalla jalkateriin
takaraivon huutaessa rakkautta
ja huulten kuiskatessa kuolemaa?

Totuus käsissäsi tunnet,
kuinka hiutaleet tiivistyvät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot