Ystäväni mun

Runoilija -Hani-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no matter what they say..
 

A1
Jäisitkö yöksi
minun asuntoon
leikitään piiloo
kadotaan mun huoneistoon
sänkyjen alla taas
tahdon kikattaa

B1
Tuomasi kahvin
kaadan viemäriin
ja sinua katson
silmin sinisin
kärpästen herraa vaan
mä odotan

CH
oot
ystäväni mun
nyt rakastun
oot
rakkauteni mun
sen tajuan

A2
Ota mut kiinni
vie mut vankilaan
sovitaan että
tänä yönä sinut saan
sänkyjen alle taas
tahdon kadota

B2
Istun sun viereen
aamu aukenee
yö pakoon jo lähtee
sinut viettelee
yksinään istun vaan
mä odotan

CH
oot
sä rakas ystäväni mun
suhun rakastun
oot
sä ainut rakkauteni mun
sen tajuan

Selite: 
Samae Koskisen demoon tehdyt lyriikat, johon eksyi tietämättäni piirteitä jostain Jipun kappaleesta, jota en edes koskaan ole kuullut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot