Ekologisia aforismeja.

Runoilija -Hani-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no matter what they say..
 

Osta uusi polkupyörä, vanhasta on maali puhki.

Leevien laulu Helsingistä, omani tästä maailmasta.

Korkeimmalla nyppylällä kasa kaiken maailman valloittajia.

Keinotekoisen pallon hybridejä savupiippujen juureen parkkiin.

Lentävä alumiini tuo torstaisin purkkiruokaa Intiasta. Huomenna Ranskan lehmät kuolevat sukupuuttoon.

Sademetsien kaupunki se on Tamperekin.
"Missä on lähin Mäkki?"

Minä olen uniikki. Vaikka vain muovia.

Tyhjä vatsa, täysi sydän.
Toverini Zimbabwe.

Aarre - loputon virta mustaa kultaa.

Tuhansien järvien maasta umpinaiseksi. Mäntysuopaa haavoihin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot