Nimetön

Runoilija Keikkudo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

What ever you do
remember this:
it's all the same and really no one cares about you

Marimma suuri kiitos sinulle kauniista sanoistasi... ne todellakin merkitsevät minulle paljon... voi kumpa vain tietäisit :) sinun kommenttisi antavat minulle hioeman toivoa ja varmuutta jatkaa runojen kirjoittamusta. kiitos niistä
 

ehkä olen jo liian rikki...
jokainen hetki
vie sinut vain kauemmaksi luotani.
jokainen hetki
vie minua kauemmaksi pimeään
minä pelkään että sinä et enää ehdi pelastamaan minua tältä pimeydeltä
sillä joku toinen on vienyt huomiosi
minut on jo menetetty, olen hajonnut kokonaan.. rikki ikuisesti..
kuuletko miten sydämeni huutaa
sinua luokseen?
se hajoaa koko ajan enemmän.. se on katomaisillaan.
ja minä menetän otteeni elämästäni.
minulla ei ole enää mitään muuta kuin unelmani
....meistä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot