jos sinä niin tahdot

Runoilija Keikkudo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

What ever you do
remember this:
it's all the same and really no one cares about you

Marimma suuri kiitos sinulle kauniista sanoistasi... ne todellakin merkitsevät minulle paljon... voi kumpa vain tietäisit :) sinun kommenttisi antavat minulle hioeman toivoa ja varmuutta jatkaa runojen kirjoittamusta. kiitos niistä
 

"Jos tuuli puhaltaa mielestäsi väärään suuntaan minä lennän enkeleidesi luo ja käsken niitä muuttamaan tuulen suunnan"

Minä nauroin, Sinä hakisit ison tuulettimen jolla muuttaisit tuulen suunnan.

"Jos sinusta tulisi tähti minä rukoilisin joka ilta muilta tähdiltä pääsyä takaisin vierellesi, minä tulisin luoksesi ja kuiskisin sinulle kuinka olisit universumin kirkkain tähti"

Minä nauroin uudelleen, me molemmat tiesimme että sinä et tekisi sitä vuokseni. Sinä katselisit tähtiä ja kertoisit niille sen kuinka olisin mielestäsi kirkkain tähti vaikka oikeasti et edes tietäisi mikä tähti minä olen.

"Jos sinä haluat omistaa koko maailman, olen sinun soturisi ja teen tästä maailmasta sinun omasi."

Minä hymyilen sillä tiedän että sinä keräisit rahaa kunnes sinulla olisi varaa ostaa minulle se maailma.

"Jos sanot että sinulle on paha olo, minä teen kaikkeni viedäkseni sen olon pois"

Puren huultani mutta hymyni ei katoa. Sinä et pysty viemään pahaa oloani pois jos sitä et ole aiheuttanut.

"Jos sinä lopetat syömisen tullaksesi kevyemmäksi kuin lumi niin minä tuen sinua. Minä seuraan perässäsi sillä haluan auttaa sinua tulemaan kirkkaaksi enkeliksi."

Kyyneleet nousevat silmiini ja en pysty enää hymyilemään sillä tiesin että sinä tekisit sen vuokseni.

En koskaan uskaltanut väittää vastaan vaan annoin sinun kuiskia korvaani suloisia valheitasi.

"Jos sinä niin tahdot niin käsken aurinkoa paistamaan niin ettei se piilota sinun loistoasi"

Painan pääsi hautakiveäsi vasten ja kuiskaan heikolla äänellä.

"Jos sinä niin tahdot."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot