Nimetön

Runoilija Keikkudo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

What ever you do
remember this:
it's all the same and really no one cares about you

Marimma suuri kiitos sinulle kauniista sanoistasi... ne todellakin merkitsevät minulle paljon... voi kumpa vain tietäisit :) sinun kommenttisi antavat minulle hioeman toivoa ja varmuutta jatkaa runojen kirjoittamusta. kiitos niistä
 

muistatko
miten paljon toisistamme välitettiin?
nyt jo tuntuu että se kaikki oli vain harhaa
ajaudumme erileen
sinnittelemme koska meidän on pakko
emme kuuntele sydäntämme.

olememko me yhdessä koska emme halua kohdata totuutta
emme halua kuulla mistään paremmasta
tahdomme vain leikkiä että hallitseme itseämme

ja tiedämme että tämä on väärin
on väärin esittää että olemme onnellisia
kun yön pimeinä hetkinä tajuamme
että olemme yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viimeinen säe pysäytti, päätti runon hienosti. surullista pohdintaa, silti kaunista.

Tosi kauniisti kirjoitettu. herkkä ja koskettava. Loppu kruunaa runon :]

 

Käyttäjän kaikki runot