Elokuun pimenevinä iltoina

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Kaksi sielua
niin erilaista,
erottamatonta.

Kesäkuu muistoissamme
palasimme
pimenevinä iltoina.

Sinussa on jännite,
energia, voima.
Katkeamaton.

Pellavahiukset
jäänsiniset silmät
alla sameanharmaat uurteet.

Sylissäsi 
voisin viettää ikuisuuden,
toisenkin.

Kanssasi
pysähtyy ajankulku,
seisahtuu...

Hiljaisuudessa
tartutaan toisiimme,
rakastetaan.

Kerrostalon 
kuudennessa kerroksessa
iho ihoa vasten.

Harjut jo peittyvät
pilvien taakse.
Elokuun pimenevinä iltoina.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa luettavaa, näin elokuisena, pimeänä yönä, yksin <3
Kiitos <3 !
Kaunista tarinaa.
Rakkaus tekee merkityksellisyyttä.
Paikoista ja hetkistä.
Ei katoa vaikka...
Hieno runo, vie mukanaan ja maalaa ihanan kuvan :)
Upea runo
 

Käyttäjän kaikki runot