Kuolemaani saakka

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Kaksi sielua
samasta kohdasta
rispaantuneita.

Kohdattiin,
vaan ei koskaan
tarpeeksi.

Sait minut
inspiraation äärirajoille,
sykähdellen.

Ihastuminen on myrkkyä.

Opin sen sinulta.
Myrkkyä, 
jota joisin huomennakin.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis elämänmakuinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot