Vastakkaisesta suunnasta

Runoilija Dreamery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen ikkunastani
tähtitaivasta ja mietin
josko sinäkin
katselet samoja tähtiä
maapallon tuolta puolen
vastakkaisesta suunnasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nojoo, aika klisee mut silti ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot