Tappo

Runoilija Running Scared

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi vittu miten muhun sattuukaan, kirjees niin ikävän aamulla sain.
Se kertoi kuinka et rakastakkaan mua, oot tuntees tappanu
aikaa sitte.
Tajusitko kun kirjoitit kirjettäsi mitä tapat, tapoit jumaliste rakkauden, sen ainoan mikä minut järjissään piti.
Tiedätkö missä olen nyt? Et varmaan tiedä etkä siitä välitä,
vain lelu sulle olin, pelkä taksikuski ja pano.
Sä leikit mun tunteilla syvillä ja mut romutit, sä käytit mua hyväkses ja murskasit mun sydämen.
Hiljaa tapoit mun sydämen, sen rinnasta ulos kaivoit ja kädessäs sitä pitelit. Muistan ikuisesti sun julman naurun sadistisen.

Selite: 
En tiedä onko tää nyt niin runo, mut jotain sinnepäin. Kerron vain tämän hetkisistä tunteistani...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot