Syvä suru, pieni lapsi

Runoilija Running Scared

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syvä suru, ikävä, se rintaani raastaa, palasiksi pieniksi se ihmismielen saa, itkemään ja huutamaan erosta tuskaisesta, kysymään milloin rakkaani?
Milloin rakkaani taas nähdään, milloin saan tuntea kosketuksesi, kuulla hellät sanasi rakkauden, milloin saan tuntea kosketuksesi, nähdä kauniin olemuksesi, milloin rakas?
Kysynmys iso, pienen lapsen hätähuuto, itku kaipuusta ikävästä.
Pieni sydän, täynnä isoa ikävää kaipuuta, suurta rakkautta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot