Sotilas

Runoilija Running Scared

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

puen sotisovan sen metallisen raskaan harmaan,
taistoon raskaaseen veriseen valmistaudun,
sut kentän laidalla nään, itkun niin tuskaisen kuulen huuliltas
lähtevän,
mietin,saanko sua koskaan enään nähdä ja sinua koskettaa,
kiipeän selkään ratsun, sen viimeisen ystävän kai,
lähden kohti tannerta, en enään koskaan palaa kait.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm:) Musta tuntuu että tää on kesken? mut tästä sais tosi hyvän..ja sillee..mut koita jos laittasit pisteen toho vikaan lauseesee..ku sit se olis jotenki et "loppu" ja ei kukaa jää kelaa et onkoha jääny puolitiehen:D vaikkei sillä sinänsä mitään väliä olekkaan:)
Diggaan kyl tost ajatuksest;)

 

Käyttäjän kaikki runot