Tuhista teoista sanoihin satuttaviin

Runoilija Running Scared

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisin vannoa ettei tarkoituksena ollut sinua satuttaa eikä selkään tikaria työntää.
Kaikki virheeni paikkaisin jos siihen tilaisuuden saisin, sinua hellemmin rakastaisn ja syliin sulkisin. Sanoja turhia ilman tekoja sinulle latelin, menneitä muistoja kivuliaita tunteita niistä vuodan tyhjiin, enkä täyty ennenkuin rakastun uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot