Perhonen

Runoilija Tiigris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen sinun perhonen

Olen hento kuin harso
Olen värikäs kuin sateenkarri
Lennän korkealla kuin muuttolintu

Minulla on siivet, kuin sudenkorennolla
Minä karkaan, jos minua pelottaa
Minä pakenen, jos minua uhataan
Minä istahdan olkapäällesi, jos se tuntuu turvalliselta
Minä seuraan sinua minne vain

Minä olen sinun perhonen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Suosikeissa on!

Ihana runo! Suosikeissa on!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiigris Stressi 25.5.2010 0 Runo
Tiigris aaargh 9.5.2010 0 Runo
Tiigris Yksin 9.5.2010 1 Runo
Tiigris Sinä. 25.1.2010 0 Runo
Tiigris Nimetön 25.1.2010 0 Runo
Tiigris Liukkaus 21.12.2009 0 Runo
Tiigris Nimetön 21.12.2009 0 Runo
Tiigris Perhonen 21.12.2009 2 Runo
Tiigris Talven taika 21.12.2009 2 Runo
Tiigris Nimetön 9.12.2009 0 Runo