Mitä?

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

Psykoosi, harhainen, epäjäsentynyt, jäsentymätön, jäsentely, jäsenien oikaisu, pitkät jalat ja pieni maha, iso pää tikkukaramelli-ukko, tikkukroppa isolla päällä, seinään juossut litteä, litteä maha, ei rasvaa, makkarat, man boobs, roikkuvat kalkkunat, rumat kolmiot, madonna, lurtsu, löllö, vellovat, pinkeä, mieli kireä, pelko, äänet, katselu, kuka katsoo? mitä näkee? psykoosi, miksi ajatuksia, pakoon, pois, hälinä, huuto älkää puhuko, puhuminen väsyttää, väsynyt, jäsentymätön, mitä tein? teinkö? päivä hukassa, päivä pitkä, pää painava, lukossa, ei jaksa, miksi pelottaa? menkää pois, minun koti, missä koti? väsynyt, läski tappaa, harhaluulo, kuvitelma, mielikuvitus, elämä kuvina, munasolu arkku, hups vain, mummu arkussa, miksi meni, paha elää, kuinka tappaa paha, paha minussa, ota se pois, ota paha, ota pois, ota minut, tapa minut, tapa, murhaaja keskuudessamme, saatana kävelee kaduilla, osti helsingin kartan, kassisurma, mahtui kassiin, pieni ihminen, iso pää, liikaa läskiä, miksi minä en mahdu kassiin, sisällä pieni ihminen, vetoketju kiinni zip, ei valoa, pimeässä asuu paha, astuu lattialle naks, tiputti tavaroita, mutta nosti aamuksi, aamulla kaikki hyvin, aamulla valo, aamulla aamu-tv ja viisaat tietäjät, mitä ostaa kaupasta kun tv-kokki käyttää pirkkaa, sama paikka eri hinta missä vika? vikasietotila, delete delete ei auta missä vika, äiti auta, harhakuva, vihamieli, päivähukka, hukka metsässä ja metsä paha, metsään moni eksynyt, eksyä voi päivänvalossakin, pimeällä kaksi verroin, oi miksi niin pimeää, synkkä tila, tyhjä tila, maalataan kirkkain värein, mielikuvin, onnellisuus odottaa, ja se odottaa, antaa odottaa itseään, itse tätä elää, itsellä valta, mutta kovin on sankka metsä, valtarakenteet synkentävät, ei ihmisellä paljoa ole, ei paljoa anneta, paitsi toisille, rahaa ei ole mutta kyllä sitä rahaa on! mistä elämä kun ei rahalla saa, ottajia olisi, mutta joku niitä kyllä pimittää, kovin on pimeää, missä katkaisija, ei valoon, on ja off, katkaisen elämän, delete delete apua, apua ensiapuun, katkaisuhoito ei auttanut, ensi kerralla parempi yritys.

Selite: 
Tätä tulee kun ei sensuroi ajatuksiaan, antaa niiden vain kulkea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaakin tekstiä välillä.

 

Käyttäjän kaikki runot