This is not me

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

Tämä tie on päättymätön
aurinko laskee taakse
ja minä olen liian hidas näkemään sen säteitä
enkä osaa nähdä vuorten ylitse.

Tämä taivas mahtuu käteeni
vaikka se on liian kaukana minun otettavakseni
ja joku siirtää määränpäätä
aina näkymättömiin.

Minä olen muutaman sydämenlyönnin verran nopeampi

vihaamaan

ja muutaman katkeruuden verran painavampi.

Mutta joskus minä
juoksen niin (lujaa) että jalat eivät koske maahan.

Ja joskus vielä
minun silmäni heijastavat
puhdasta energiaa
intohimoa
kipinöitä suurina purkauksina
kuvan ehjästä ihmisestä.

Selite: 
Jos osaa katsoa, silmäni kertovat kaiken, mitä minä olen ja mitä minusta tulee tietää. Siksi en juuri katso ihmisiä silmiin.<br /> <br /> <br /> <br />
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot