Kuinka onnelliseksi tullaan

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

Haaroitun miljoonaan eri suuntaan
vain palatakseni takaisin tiiviiksi massaksi
paine kasvaa ja puristun sisempään
olen ulkopuolella ja ytimessä

...minuun on vielä matkaa.

Antakaa vähän vihaa
ja minä teen siitä omaani
sähköpurkaukset sormenpäistäni
ja minä kysyn
miksi ei tule raja vastaan.

Kynnet kämmenessä ja räjähdyksen partaalla
pinta rakoilee jo
pysäytän hetken ja suljen käteeni
---
---
minä olen enää vain...

haparoiva ajatus.

Taustamelu jatkaa äänekästä kohinaansa
huudot kiertävät ympyrää ja taas takaisin.
Loputtomasti
ja kaikki on melkein hiljaista jo

kohta on hiljaista.

Selite: 
<small> happy ending</small>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot