Hyvä ja Paha

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden kaipuu saa mun mielen kääntymään ajoittain tuskaan
Sen takia liiankin usein turvaudun paholaisen yrtti puskaan
Kun mun aivot ja sydän kulkee kahteen täysin eri suuntaan
On liian helppo tulen ja savun kautta ajatuksiaan muuntaa

En kuitenkaan anna kyynisyyden mun mieltä valtaa
Koska tiedän että elämä ottaa niin kuin se antaa
Ja niin usko itseesi ja jumalaan sut myös kantaa
Ja joskus joku tänkin kolhitun sydämmen parantaa

Mutta välillä houkutus illuusioon on liian suuri
Ja savuna ilmaan haihtuu tää todellisuuden muuri
Sillä polttaminen on mulle ainoo oikee lääkekuuri
Sen saattelemana mun sydämeen puhaltaa myötätuuli

Se auttaa unohtamaan mun tän hetkisen ahistuksen
Ja palauttaa mun päähän sen tärkeen ajatuksen
Että elämässä yhtä paljon hyvää kuin pahaa
Ja että se tulee aina olemaan yhtä vuoristorataa

Pitää vaa osaa tarttua sen tuomiin tilaisuuksiin
Eikä takertua sun mieltä masentaviin ajatuksiin
Taikka turvautua omien kasvojen sijaan jonkun maskiin

Selite: 
( 31/12/2012 )
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiinnostavaa. Tahtoisin jutella.

 

Käyttäjän kaikki runot