Musta pilvi tuli unenläpi
viestissä.
Ilman osallistumista
upotettu.
Ammuttu unessa.
Nukkuessa hyvällä mielellä.
Maailma muuttuu unessa.
Myrkkyverkkoja punotaan.
Koskaan ei voi tietää mutta
elämään voi luottaa.
Kiitos,Kiitos,Kiitos!
Selite:
Se kokee joka elää...hyvät ja huonot.
Kaikella on tarkoituksensa halusimme tai ei!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi