Jouluajatus.

Runoilija MakroMaailma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha pieru Stadista, joka näin aikuisena yrittää kitetyttää ajatuksiaan ja tuntojaan teidän kiusaksi.. : ) Ja tietty omaksi iloksi! Motto: Anna kaikkesi, elä täysillä, kuuntele, rakasta.
 

Istun Jouluisen ruokapöydän ääressä.

Joulun kliseet on koettu monet kerrat.
Muistot tulevat mieleeni.

Ne perhejuhlat monet.

Lapsia, ihmisten puheensorinaa, hyvää mieltä,
iloista naurua.
Vilpitöntä iloa.

Rauhaiset iltahetket..
Ne ovat muistoissa.

Nyt on tämä hetki.

Aaton rauhallisuus.
Kynttilät, lasi viiniä, musiikkia, kirja.

Ajatuksia sinusta, meistä.
Erillaista lämpöä, tunnetta.
Mutta silti joulufiilis.

Hyvää ja Rauhallista Joulua Kaikille Runojen lukijoilleni ja muillekin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä ja mieltä lämmittävä jouluruno.

Tästä runostasi välittyy hyvä, levollinen mieli.
Tilanteet muuttuvat, mutta silti Joulu löytyy
mielestä ja sydämestä.
Hyvää Joulua runoystävä : )

Rauhaisa ja valoisa on jouluinen runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot