Syvänsininen

Runoilija teekupponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2012
Viimeksi paikalla: 2.3.2016 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Hieman jälkeen keskiyön,
Kruununhaan ranta,
vesi; meri
ja sen suuri syvänsininen pinta

Tunnen sen liikkeen sisälläni,
itsessäni
ja sen tahti
on hengitykseni tahti
– yksi yhteen

Yö väreilee hiljaa,
ihan hiljaa
ja minä kuuntelen
kun Helsinki on

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomen kaunein kaupunki jas kaunis runo siitä. :)
Hienoa tekstiä, pidän hyvin paljon.

Kaunista kerrontaa

Aika mahtava runo. Pysäyttää tähän hetkeen.

Olet tainnut rakastua Hesaan.. Niin kauniisti kirjoitat siitä.. Tuo lopetus hivelee mieltäni

 

Käyttäjän kaikki runot